Projektplattformar för innovation och resiliens

Välkommen till ett webbinarium om att maxa dina projektresultat för att förbättra innovation och motståndskraft i din region.

Webbinariet passar dig som

Är projektmedarbetare i pågående och avslutade projekt inom Interreg Östersjöregionen och andra program, samt för samordnare inom EU:s strategi för Östersjöregionen (EUSBSR:s) och pan-Baltiska organisationer.

Anmäl dig senast 14 maj

En seminarieserie

Välkommen att delta i en serie engagerande webbinarier som är utformade för att främja samarbete och omvandla projektresultat till nya möjligheter. Webbinarierna förbereder dig inför kommande utlysningar avseende projektplattformar som lanseras under sommaren 2024.

Om seminariet

Delta i det här webbinariet om du är intresserad av att maximera dina projektresultat för att förbättra innovation och motståndskraft i regionen. Webbinariet kommer att ta upp ämnen som smarta och hållbara städer, hälsa och välbefinnande, sociala innovationer, kultursektorns motståndskraft, samt natur- och kulturarvstillgångar

På detta tematiska webbinarium kopplar vi samman projektkolleger från hela Östersjöregionen och hämtar inspiration från EU:s strategi för Östersjöregionen och andra regionala dokument. Du kommer att få möjlighet att lära känna andra som driver projekt och få svar på dina frågor om projektplattformar.