Projektplattformar för smart vatten- och kusthantering

Välkommen till ett webbinarium om att maxa dina projektresultat för att för att skydda vattnen i Östersjöregionen och förvalta kust- och havsresurser på et hållbart sätt.

Webbinariet passar dig som

är projektmedarbetare i pågående och avslutade projekt inom Interreg Östersjöregionen och andra program, samt för samordnare inom EU:s strategi för Östersjöregionen (EUSBSR:s) och pan-Baltiska organisationer.

Anmäl dig senast 22 maj

En seminarieserie

Välkommen att delta i en serie engagerande webbinarier som är utformade för att främja samarbete och omvandla projektresultat till nya möjligheter. Webbinarierna förbereder dig inför kommande utlysningar avseende projektplattformar som lanseras under sommaren 2024.

Om seminariet

I detta webbinarium får du lära dig att maxa dina projektresultat för att skydda vattnen i Östersjöregionen och förvalta kust- och havsresurser på ett hållbart sätt. Vi diskuterar till exempel ämnen som att stänga vatten- och näringsloopen, hantera kustens sårbarhet, hantera farliga ämnen i vatten och säker navigation till sjöss

I webbinariet sammanför vi projektdeltagare från hela Östersjöregionen och hämtar inspiration från EU:s strategi för Östersjöregionen och andra andra dokument. Du får möjlighet att lära känna framtida partners i projektplattformen och få svar på dina frågor.